Maak deel uit van de Elevator Sessions crew

Wil jij helpen Elevator Sessions mogelijk te maken? Word dan deel van de crew! Als crew-lid van het festival doe je waardevolle ervaring op en krijg je een uniek kijkje backstage. Zie jij dat wel zitten? Lees hieronder verder over de beschikbare functies.   

Wat bieden we?
Als crewlid van Elevator Sessions ben je onmisbaar en daar krijg je natuurlijk ook veel voor terug. Vanzelfsprekend krijg je een lekkere maaltijd en voldoende muntjes, die ook nog eens op de te gekke afterparty te besteden zijn. Je doet een heleboel ervaring op wat goed staat op je cv en je komt in contact met mensen uit de culturele sector van Utrecht. Ook krijg je natuurlijk een crew-shirt, zodat je er helemaal bij hoort! Daarnaast nodigen we je ook uit voor de vrijwilligersborrel om helemaal te bonden met het (kern) team. Én we gaan er natuurlijk voor zorgen dat je zoveel mogelijk tijd krijgt om zelf het festival te ontdekken.

Wat vragen we?
We vragen je enthousiasme en een beetje verantwoordelijkheidsgevoel. Je moet niet bang zijn om de handjes uit de mouwen te steken, we gaan er met z’n allen voor! Een affiniteit voor muziek en de stad Utrecht is een absolute pré. Elevator Sessions programmeert de nieuwste en meest veelbelovende artiesten in intieme setting. De organisatie stopt heel veel passie in het festival en deze delen we graag met jou. Voor ons is het belangrijk dat ook jullie (juist jullie) het ook naar jullie zin hebben tijdens het festival. Wij vragen je betrokkenheid zodat we je ook zo goed mogelijk kunnen begeleiden in je werkzaamheden.

Ben jij klaar om mee te gaan naar de volgende verdieping? Stuur onze crew-coördinatoren Floortje en Susanne dan een mail met je persoonlijke gegevens, je ervaring(CV) en welke functie jou nou het tofst lijkt! Wil je wel helpen maar weet je niet met welke functie, dan helpen wij je graag verder tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek!

Samen gaan we een super festival neerzetten!

Hieronder alle functies op een rij:

Barteam

Tap jij biertjes als de beste, ben je snel, stressbestendig maar vooral heel gezellig? Dan ben je hier bij de goede etage uitgestapt! Horeca-ervaring is niet verplicht maar wel handig. Het terrein heeft vier barren, waaronder een speciaalbierbar. Lijkt het jou leuk om je te verdiepen in de speciaalbieren? Vermeld dat dan bij je aanmelding!

Bouw en breek

Voor het opbouwen en afbreken van het festivalterrein en podia, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een flinke spiermassa bezitten! Maar ook voor de subtielere spierballen zijn er leuke klusjes te doen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van posters en banners, assisteren bij de bouw van de podia en nog veel meer. Lijkt het jou leuk om het festival ‘from scratch’ op te bouwen en na afloop het terrein weer brandschoon op te leveren? Dan is deze functie zeker wat voor jou.

Muntenverkopers

Ben jij de betrouwbare, snelle hoofdrekenaar die op 9 juni gaat knallen achter de muntenkassa? In een gezellig team helpen jullie de dikste rijen in rap tempo om alle festivalbezoekers te voorzien van hun muntjes.

Techniek

Ben jij een technisch bijdehandje? Dan bieden wij jou de kans om bij een van de vijf podia te komen staan! Ervaring is voor deze functie wel nodig, we leggen namelijk veel verantwoordelijkheid in je handen. Dus weet jij welke stekker waar moet? Wacht dan niet langer om je aan te melden!

Flathosts/publieksbegeleider

Als flathost ben je de schakel tussen publiek, bands en de organisatie. Publiek kan met vragen bij je terecht en je verwijst artiesten door naar de juiste persoon. Zie je ergens een verdwaalde gast? Wijs hem dan de weg. En twijfel je of een bepaalde situatie wel door de beugel kan? Waarschuw dan iemand van de organisatie. Jij bent de ogen en oren van het hele team!

Artiestenbegeleider

Wil jij ervoor zorgen dat de artiesten zich helemaal kip-lekker voelen voordat ze het podium betreden? Meld je dan aan als artiestenbegeleider. Je ontvangt de artiesten en voorziet ze van de juiste info en drankbonnetjes. Je zorgt ervoor dat ze niets tekort komen maar ook dat ze niet teveel bier drinken of te laat beginnen met spelen.

Flexers

Ben jij de handige harry die overal tegelijk kan zijn? We zijn op zoek naar Flexers om her en der spreekwoordelijke brandjes te blussen, koffie en lunch te brengen, voorraden aan te vullen en de superheld van de dag te zijn.